Antalya’da Unutulmaz Jennifer Lopez Konseri

Antalya’da Jennifer Lopez rüzgarı esti

Antalya’da dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, konser verdi. Antalya’da Belek Turizm Merkezi’ndeki Regnum Carya sahnesinde hayranlarıyla buluşan Jennifer Lopez, konserinde, yıllar sonra tekrar Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Jennifer Lopez Doğum gününü Sahnede Kutladı

24 Temmuz 1969 doğumlu Lopez, 50’nci yaş gününü de sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Jennifer Lopez, “Doğum günümü Antalya’da kutlayacağımı söylemiştim. Sizinle burada kutlamaktan mutluyum” diye konuştu.

Jennifer Lopez, Antalya’yı çok sevdiğini belirterek, “Ülkenizi çok özlemişim.” dedi.

Jennifer Lopez, Kızı Emme İle Düet Yaptı

Muhteşem dansları ve birbirinden göz alıcı sahne kostümleriyle sahnede devleşen ve konseri izlemeye gelen herkesi büyüleyen Lopez, kızı Emme Anthony’le sürpriz bir şarkısına düet yaparak hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Anne kızın birlikte düeti uzun süre alkışlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=4f382XWizxg

Biletler Günler Öncesinden Tükenmişti

Sahnede 2 saat kalması beklenen Lopez’i ayakta dinlemek isteyenlerin 7 bin lira ödediği konser için ayrılan loca fiyatları ise 50 bin Euro’dan satışa sunulmuştu.

2 bin 500 kişinin izledi

2 bin 500 kişinin izlediği ve iki saat süren konseri, birçok ünlü ismin yanı sıra Antalyaspor oyuncuları, yöneticileri ve Hollandalı eski futbolcu Clarence Seedorf da takip etti.

Konser 2 saat sürdü

Konser öncesi 75 dakika sahnede kalacağı konuşulan ünlü yıldız, seyircilerin coşkusuna atmosferin güzelliği eklenince konser saatini 2 saate çıkardı.

Jennifer Lopez Yeni ve Hit Şarkılar

Lopez, yeni şarkısı Medicine’nın yanı sıra On The Floor, Aint It Funny, Love Don’t Cost a Thing’in de yer aldığı tüm hit şarkılarını seslendirdi.

Özel Sahne Tasarımı

Jennifer Lopez’in özel tasarlanan sahnesi ve kulisinin Isparta’da özel olarak yetiştirilen beyaz güllerle süslendiği belirtildi.

Yorumlar kapalı.