Erkeklerin İlişkideki 4 Gerçeği

Erkekler gizemlidir, Gitar çalarlar, beklemediğiniz bir anda gereksiz bir espri yapıp, keyfinizi kaçırırlar. En kötü yanları da duygularıyla ilgili tam bir kapalı kutu olmalarıdır. işte erkekler hakkında bilmeniz gereken birkaç önemli kural..

İlişki Kuralı 1-Birlikte Takılmanız ilişkiniz Olduğunu Göstermez

O iki haftadır yemeğe çıkıp, akşam sinemaya gidiyorsanız ve artık sevgilisiniz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir erkek bir kadınla gerçekten ilgilenmeye O başlıyorsa, ilişkiyi öyle bir boyutta tutar ki, ona bağlanmadan onu izleme şansı
bulur. Onunla ilgili karar verdiği andan itibaren başka kadınlarla birlikte olmayı kesecektir.

İlişki Kuralı 2- Buluşmanızın Değerlendirmesini Arkadaşlarıyla Yapmaz

Akşamınız orta karar geçmiş olsa bile, büyük ihtimalle eve gelir gelmez kız arkadaşınızı arar, bir solukta olan biten her şeyi anlatırsınız. “Acaba benimle geceyi geçirmek ister miydi, yoksa göbeğime gözü takılınca, bir anda hevesi mi kaçtı?” tipi sorular inanın ki bir tek kadınların aklına gelir. Kadınlar her zaman buluşmaların analizini yapıp, birlikte oldukları erkeğin duygularını saptamaya çalışırlar. Bu yanlış bir davranış değil, ama bazen yanlış düşüncelere meydan verebilir. Erkeklere gelince, bizim davranışlarımız çok farklıdır. Her hareketinizi incelemek yerine, resmin bütününe bakarız. Detaylara inmeyiz.
Aşağıdaki ilişki kurallarım iyi öğrenirseniz, bir daha “Erkek arkadaşım ne düşünüyor acaba?” diye endişe etmenize gerek kalmayacak.

İlişki Kuralı 3- Özel Hayatı Olması Sizi Sevmediği Anlamına Gelmez

İlişkinizin ilk evresinin geçmesiyle birlikte sevgilinizin özel hayatına dönmesi doğal. Tekrar futbol oynaması, tekrar arkadaşlarıyla buluşması sizi rahatsız etmemeli. Yalnız seyahate giderse, tamam endişelenin ancak günlük hayatında sizden başka insanlara da yer bırakırsa, meraklanmanıza gerek yok. “Eski hayatına dönüp sizin için bir yer bulabileceğini sınamak istiyordur. Çok geçmeden size geri dönecektir” diyor Michael Gurian, “What Could He Be Thinking?” (Ne Düşünüyor Olabilir?) adlı kitabında.

İlişki Kuralı 4-Doğru İnsan Olup Olmadığınızğ O Karar Verecektir

Erkekler görsel uyarıcılara çabuk cevap verirler. Bir erkek çekici bulduğu bir kadını gördüğünde, beyni farklı bir kimyasal madde salgılar. Bu, sarhoşluğa benzer hisler yaratır. ilk görüşte aşk dediğimiz budur işte. Peki, neden daima kadınların bir adım önce aşık oldukları düşünülür? “Erkekler duygularını daha erken anlayabilir ama onları açıklamakta daima gecikirler” diyor Guiran. Sevgilinizin size bayılıp bayılmadığını anlamak için hareketlerini izleyin. Sizi düşündüğünü belli eden hareketler yapıyorsa (eve favori dondurmanızı getirmek gibi), ne mutlu size. “Seni seviyorum” kelimelerini belki geç duyarsınız ama sonuçta sizi sevdiğini anlamamanız mümkün değildir.

Yorumlar kapalı.