Home Ofis Çalışanlar İçin Dekoratif Eşya Önerileri

Son yıllarda uzaktan çalışma, home ofis, ‘freelancer’lık gibi kavramları çok sık duyar olduk. İş yerlerinin çalışanlarına rahat ve esnek çalışma şartları sunmaya başlamasının yanı sıra girişimciliğin yükselişi de çalışma şartlarını değiştirdi.

Son yıllarda yaşanan gelişmelere dünyayı etkisi altına alan ve evlerden çalışmayı zorunlu hale getiren pandemi de eklenince bizim bildiğimiz ofis kavramı adeta evrim geçirdi. Pandemi pek çok alışkanlığımızı değiştirdiği gibi çalışma alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Evden veya uzaktan çalışma hayatımıza bu kadar yeni girmişken ve küçük adımlarla deneniyorken yaşanan pandemi, iş hayatını kökünden etkileyecek gibi görünüyor.

Ofis kavramı değişse de çalışmak için bazı eşyalara ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek. Bunlardan bazıları zaruri olup bazıları da estetik odaklı olabilir. Home ofis aslında evde çalışmak için kendinize açacağınız bir alanı temsil eder. Bu tek başına bir masa da olabilir, kendinizi daha motive hissedeceğiniz birkaç parçadan oluşan bir alan da… Önemli olan aynı zamanda yaşam alanınız olan evinizde çalışmak için kendinize bir alan yaratmanızdır.

Sahip olduğunuz alan ve evinizdeki imkanlar doğrultusunda verimli çalışabilmeniz için alışık olduğunuzun dışında dekoratif home ofis eşya önerileri vereceğiz.

Ofis Masası

Home ofis’in en olmazsa olmazı tabii ki kendinizi ofiste hissedebileceğiniz kaliteli ve eğer mümkünse büyük bir masa. Uzun saatler bilgisayara bakacağınız veya dosya inceleyeceğiniz için çalışacak rahat bir masa ve sandalye bulmak işin en önemli kısmı.

Home ofis dekorasyonunuzun büyük bir bölümünü oluşturacak olan masa seçimini oldukça titiz bir şekilde yapmanız gerekiyor. Öncelikle sağlığınızı düşünün yani ergonomik ve sürekli çalışabileceğiniz bir masa almanız çok önemli. İkinci olarak masanın kullanılabilir olmasına dikkat edin. İş için kullanacağınız evrakları veya malzemeleri de saklayabileceğiniz çekmeceli veya dolaplı bir masa tercih edebileceğiniz gibi bu malzemeleri ayrıca da edinebilirsiniz.

Home Ofis için Seperatör Panel veya Paravan

Home ofis olarak kullanmak için evinizde ayrıca bir odanın olmaması oldukça normal. Bu durumda evin herhangi bir bölümünün tamamını kullanmadan kendinize ait bir çalışma ortamı kurgulamaya ne dersiniz? Kendinize ait bir bölüm oluşturup orayı diğer taraflardan ayırabilirsiniz.

Estetik olarak evinize farklı bir hava katacak

olan seperatörler veya paravanlar aynı zamanda ortamı bölmenizi ve farklı amaçlar için kullanmanızı da sağlar. Böylelikle dikkatiniz dağılmaz ve aynı zamanda kendinizi ofis ortamında gibi hissedebilirsiniz.

Raf veya Kitaplık

Ofis ortamınızı güzelleştirmeye sıra geldiğinde ise kitaplık veya raflar ile bunu yapmanız mümkün. Çeşitli iş evraklarınız, çalışma malzemeleriniz veya sektörel kitaplarınızı estetik bir şekilde dizip toplu olarak saklayabileceğiniz raflar edinebilirsiniz. Böylece hem her şey çalışılırken ulaşılabilir olur hem de ofis ortamına iyice yaklaşmış olursunuz.

Eğer kendinize ait bir çalışma odası ayırabiliyorsanız yukarıdaki gibi daha pek çok şeyi kullanarak kendinize harika bir küçük ofis kurabilirsiniz. Odanız olmasa bile malzemelerden bir kısmını edinerek home ofis bölümü kurabilirsiniz.

Tel: +90 212 485 05 35

WhatsApp: 0532 139 90 63

E-Mail: wcm@wcmgroup.com.tr

Yorumlar kapalı.