Bodycare Anti-Aging Göz Çevresi Kremi

Göz Çevresi Kremini Nasıl Kullanmalıyız?

Göz çevresi cildi hassas ve ince yapısıyla yüzümüzde zamanı en çok belli eden bölgedir. Güneşin etkileri başta olmak üzere pek çok zararlı etkene karşı çok daha duyarlıdır.

Güçlü mimik kasları nedeniyle erken yaşlarda göz çevresi kırışıklıları başlar. Bu hassas bölgeyi iyi bir bakımla desteklemek ve korumak gereklidir. Seçeceğiniz ürünler bu anlamda önemlidir.

Göz çevresine ürün seçerken beklentileriniz gerçekçi olmalıdır. Göz çevresi kremleri tüm çizgileri, torbalanmayı, sarkmayı düzeltemez. Ancak iyi bir ürün cilt kalitesini, rengini düzelterek kırışıklık görüntüsü azaltır ve elastikiyeti arttırır.

Göz çevresinin sabah ve akşam uygun bir temizleyiciyle temizlenmesi, sonrasında göz çevresi kremi kullanılması gerekir. Özellikle 25 yaşından sonra krem kullanma alışkanlığı başlanmalıdır.

Cildi temizlerken, makyaj yapıp, silerken hırpalamak, ovuşturmaktan kaçınmak gerekir.

Göz çevresi kremi alırken kavanozda olan ürünleri tercih etmeyin, kapak açıldığı zaman hava temasının çok fazla olması içeriklerin etkinliğini azaltır. Ayrıca ürünü kullanırken hijyen sorunları yaşanabilir.

Göz çevresi ürünlerini kullanırken göze çok yakın uygulamayın. Az miktarda ürünü yumuşak hareketlerle uygulayın, sonrasında makyaj uygulanacaksa bir süre bekleyin.

Göz çevresi cildi daha kolay reaksiyon vereceğinden parfümsüz içerikleri tercih edin.


Bodycare Anti-Aging Göz Çevresi Kremi

İçeriğinde bulunan yeni jenerasyon aktif maddeler sayesinde hassas göz çevresini sıkılaştırmaya yardımcı olur ve 24 saat boyunca nemlendirir.

Yapısında bulunan shea yağı A, F, E ve D vitaminleri açısından zengin bir doğal antioksidan kaynağıdır. Ciltteki kolajen üretimini arttırmaya yardımcı olur. Göz çevrenizi derinlemesine nemlendirir, pürüzsüzleştirir, yaşlanmanın etkilerini ve kırışıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Göz çevresindeki koyu renkli halkaların açılmasına ve ince kırışıklıkların azalmasını destekler.

Göz çevresindeki ve kaz ayağı bölgesindeki ince çizgi ve kırışıklıkları görünümünü iyileştirmek, 24 saat göz çevresinde nemlenme sağlamak amacıyla formüle edilmiştir. Kuru ve temiz bir cilt üzerine günde iki defa uygulayın(24 saat içerisinde 3 uygulamadan fazla yapmayınız). Hedeflenen alana tamamen emilene kadar dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. İnce bir tabaka halinde uygulanan kolayca emilebilen konsantre bir formüldür.