Aşkın Erkek Hali

Erkekler duygularını göstermek konusunda son derece ketumlardır. Neyse ki vücut dili sayesinde bir erkeğin gerçek düşüncelerini anlamak mümkün. Sizden ilk hoşlandığı andan size tamamen bağlandığı döneme kadar…

Aşık Olma Evresi

Nasıl Davranır?

San Diego Üniversitesi İlişki İletişimi Uzmanı ve “The Complete idiot’s Guide To Body Language” (Aptallar İçin Vücut Dili Rehberi) adlı kitabın yazarı Peter Andersen, aşık olan erkeğin ilk devrede davranışlarının biraz içe kapanık olduğunu söylüyor: “Erkekler açık vermemek için kendileri hakkında çok konuşmazlar ya da tam tersi sizi etkileyebilmek için kendilerinden çokça bahsedebilirler.”

Vücut Dili Nasıl Olmalı?

Size aşık olmuş ve kendinden emin bir erkek bahaneler bularak size mümkün olduğu kadar çok dokunmaya çalışacaktır. Peter Andersen, duygularını çok açığa vuramayan bir erkeğin ise; kendi fiziksel görünüşüyle daha çok ilgilendiğini söylüyor: Onun çok heyecanlı ve gergin olduğunu ellerini saçına götürmesinden ve dudaklarını ısırmasından anlayabilirsiniz.

Size Alışma Evresi

Nasıl Davranır?

Aşkın bu evresinde bir erkek sizi hayatına ortak etmeye çalışacaktır. Jogging’den maç izlemeye kadar birçok aktivitesine sizin de katılmanızı isteyecektir. Peter Andersen’a göre; bu aşamada erkek kendi erkek arkadaşlarıyla çıkarken ya da spor salonuna giderken bile sizi davet edecektir.

Vücut Dili Nasıl Olmalı?

Psikolog Sharon Livingston, bu aşamada kulağa klişe gelse bile erkeğin konuşurken tam da gözlerinizin içine baktığını söylüyor. Tabii ki yanaklarınıza yumuşak dokunuşlar yapacak ve gözünüzün önüne gelen saçları elleriyle nazik bir şekilde yukarı doğru alacaktır.

Sizi İsteme Evresi

Nasıl Davranır?

Seksin en heyecanlı ve ateşli anının ilişkinin başında olduğunu zannedebilirsiniz ama yanılıyorsunuz. Aslında erkeğin size aşık olduğunu hissettiği anda seks çok daha iyi olacaktır. Peter Andersen, erkeğinizin sizin hakkınızdaki hislerinden emin olduğu andan itibaren seksi hiç olmadığı kadar çok isteyeceğini söylüyor.  

Vücut Dili Nasıl Olmalı?

Bu evrede erkeğinizin sizi istediği her halinden anlaşılabilir. Sizi çok istediğini toplum içinde size çok sarılmasından ve elinizi tutmasından anlayabilirsiniz.

Size Bağlanma Evresi

Nasıl Davranır?

Bir erkek sizinle bir gelecek planlıyorsa iki kişilik ekibin bir parçası gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Andersen, bağlanmaya hazır bir erkeğin önemli her konuda sizin fikrinizi soracağını söylüyor. BU evredeki tek sorun erkeğinizin şimdiye kadar sizinle her şeyi paylaştığı için eskisi kadar açık davranmamasıdır.

Vücut Dili Nasıl Olmalı?

Sizin jest ve davranışlarınızın benzerlerini yapması sizi uzun vadeli düşündüğünün göstergesidir. Andersen şuna dikkat çekiyor: “Aranızdaki bağ o kadar güçlü ki, o da farkında olmadan sizin hareketlerinizi yapacak ve hatta zamanla birbirinize benzeyeceksiniz.” Siz başınızı sağa eğerseniz, o da eğecektir. Eğer elinizi cebinize koyarsanız, o da aynısını yapacaktır.

Yorumlar kapalı.