Beraber Yaşamak için 7 Kuralı Uygula

Bir erkeğe aşıksınız ve onunla aynı evi paylaşma fikri size mükemmel gelebilir. Anın tanımadan hızlı karar vermişseniz sonu pişmanlıkla da bitebilir. Bitmeyen kavgalar, geceleri kapıları vurup çekip gitmeler, bavulların aniden toplanması, iyi düşünmeden verilen kararların sonucu ortaya çıkar. Eğer rüyalarınız geceleri bir kabusa dönüşüyorsa ve evcil bir yaşam istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey hayatınızla ilgili bir karar vermek.

Çiftlerin evlenmeden birlikte yaşaması şu günlerde pek moda… Çünkü insanlar evliliğin aşkı bitirdiği inancında. İnsanlar ilişkilerinde baskı istemedikleri için birlikte yaşadıklarında pek çok sorumluluktan uzak kalacaklarını sanıyorlar. Bir arada uyum içinde yaşamak için her iki taraf da fedakarlıklarda bulunmalıdır. Genelde tartışmalar, kavgalar ev işlerinde gereken sorumluluklardan doğar. Fakat sizin için güzel haberlerimiz var. Erkeğinizle uyum içinde yaşamınızı sürdürmek imkansız değil.

1) Sevgilinize İlgi Gösterin

Erkeğinizi iyice tanıyın, çünkü sandığınızdan farklı olabilir. Flört ederken her şey güzeldir. Buluşursunuz, gezersiniz, eğlenirsiniz. Ama beraber yaşamaya başlandığında nelerle karşılaşacağınıza inanamazsınız bile. Çünkü her iki taraf da evlilik moduna girebilir.

Genelde evliliklerde problem ilgisizliktir. Sosyal aktiviteler biter, uykucu, ev hanımı, ev erkeği hali alınır. Ama siz yaşamınızı canlandırın. ilk başta gereken şey kendinize göstereceğiniz ilgidir. Makyajınıza, giyiminize dikkat edip erkeğinizi baştan çıkarın. Daha sonra yürüyüşler, sinemalar, tiyatrolar ya da güzel bir akşam yemeği ile ona olan ilginizi gösterin. Onun hayatını sadece televizyon seyretmekten ibaret olmaktan çıkarın ve geceleri başından kalkmadığı televizyon karşısından kaldırıp dışarı çıkarın.

2) Sevgilinize İyi Tanıyın

Erkeğinizle konuşun, sohbet edin. Gününüzü nasıl geçirdiğinizi, sorunlarınızı, kaygılarınızı onunla paylaşın. Aranızdaki büyük sorun, çatışmalarınızsa, onun sizden ve sizin ondan ne istediğinizi karşılaştırın. Aklına evlilik fikrini yavaş yavaş sokmaya başlayın. Düzenli seks ile hayatınıza renk katın.
Onu hayal kırıklığına uğratmayın. Önemli olan ikinizin birbirine olan sevgisi ve birbirinizden istekleriniz. En önemli yol onu rahatlatmak ve tanımak için konuşmaktır. Birçok insana birlikte yaşama fikri çok ağır geliyor ve bundan kaçıyorlar. Buna karar vermek kolay olsa da yaşamak bir o kadar zordur. Rahat bir şekilde geçirilen geceler belki yoğun yaşamını biraz olsun hafifletir. Hoş sohbetler, düzenli seks yaşamı ve anlayış, birlikte yaşamayı kolaylaştıran en önemli hususlardır.

3) Sevgilinizi Dırdır Etmeyin

Birbirine kusur bulmak, azarlamak ilişkiyi yıpratan en kötü şeydir. Hem erkek hem kadın için bu, çekilmez bir hal alır. Karşılıklı kavgalar, çekememezlikler ilişkinizi çıkılmaz bir yol sokar.Tartışmalara, kavgalara kafanızı takmayın. Çünkü üstüne gitmek daha da kötü olabilir. Sorunlarınızı çözmek için birbirinizi azarlayıp, dırdır etmek yerine, davranışlarınızla bunu belli etmeye çalışın. Davranışlarınızla etkileyin.

4) Sevgilinizi Yalnız Bırakın.

Beraber yaşamak başlarda harika gözükse de sonradan her iki taraf için de sıkıcı olmaya başlayabilir. Günler, haftalar geçtikçe kadın da erkek de birbirinden sıkılıp farklı arayışlara girebilir. Karşı tarafı biraz serbest bırakın. Kendi kendine bazı şeyleri düşünmesini sağlayın. Ve en önemlisi kendinizi özletin. Tek başına dışarı çıkmasına izin verin. Ama iyi bir denge kurun, o gezerken siz de gezin, eğlenin. Biraz sizi kıskansın ama tabii ki abartmayın; çünkü onu tamamen eliniz kaçırabilirsiniz. O yalnızken onun aklında olduğunuzdan emin olun ve küçük bir takiple yaptıklarından haberdar olun.

5) Sevgilinizin Annesinden Yardım İsteyin

Anneler erkeklerin hayatında önlemli bir rol oynar. Annelerinin sözlerini dikkate alır ve uygularlar. Nasıl kız kardeşiniz sizin tavsiyelerinizi dinliyorsa, onların da anneleri kimi zaman en iyi arkadaşları olup tavsiyelerde bulunabilirler. Annesiyle aranızı sıkı tutun. Çünkü hem iyi hem de kötü yönde erkek arkadaşınızı etkileyebilir. Annesiyle zaman geçirin. Alışverişe çıkın, gezin iyi bir arkadaş olun. Kontrolü devralın ve güven sağlayın.

6) Görüntünüze Dikkat Edin.

Birçok kadın seksi olabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. ilişkiler de bu seksi görüntü, karşınızdakini büyülemek için en uygun yol diyebiliriz. Bununla birlikte hoş, çarpıcı kıyafetler de seçin. Çünkü birlikte yaşamak flört gibi değildir. İç çamaşırlarınıza dikkat edin.
Onu dış giyimden çok iç giyiminiz ile etkileyeceksiniz. Hoş ve abartısız bir makyaj da olacaktır. İlişkinizde küçük oyunlara yer verin. Erotik videolarla,seksi davranışlarınızla yatak odanıza erotizmi sokun.

7) Banka Hesaplarına Sahip Çıkın

Pek çok çift para konuları yüzünden ilişkilerine son verebiliyor. Günümüzde birçok örnekleri de bulunuyor. Güzel bir tatil hayali kurarak, unutamayacağınız zamanlar geçirmek istiyorsanız planınızı hemen yapın. Romantizm dolu günler için tabii ki belirli bir miktarda harcama yapacaksınız. Para konularında tartışmalara izin vermeyin. Her şeyi siz hazırlayın ve cimriliklerin romantik bir tatili bozmasına izin vermeyin. Harcamalarınızı paylaşın ama tabii ki kontrol sizin elinizde olsun. Çünkü erkekler paralarının sevdikleri kadın tarafından kontrol edilip, kollanmasından çok hoşlanırlar. Onun size güvenmesini sağladıktan sonra zaten her şey yoluna girecektir. Onunla paranız hakkında konuşup, fikirler üretin. ilgilendiğinizi görsün ve böylece ilişkinize hayat verin.

Yorumlar kapalı.