Doğum Günü Mesajlarları

Doğum Günü Mesajları

Doğum günlerinin, insanların hayatındaki en değerli günlerden birisi olarak kabul ediliyor. Doğum gününü kutlamayan, umursamaz görünen insanlar bile aslında içten içe sevdiklerinden özellikle hayatlarında özel olan kişilerin doğum gününü hatırlayıp kutlamasını bekliyor. Bazı insanlar doğum günlerini doyasıya kutlamak için can atıyor.

Hal böyle olunca insanlar, önlerinde duran o yepyeni 365 günün ilk anını sevdikleri insanlarla geçirmek, onlarla pastanın üstündeki mumları üfleyip güzel dilekler dilemek en temel istekleri haline geliyor. Ancak hayatın keşmekeşliği arasında her zaman bu özel günde sevdiklerimizin yanında yer alamıyor ve bir nevi onlara yeni yaşlarının ilk hüzünlerini yaşatabiliyoruz.

Bu nedenle hayatımızdaki değerli insanlara onları sevdiğimizi, aslında yanlarında olabilmek için her şeyi yapabileceğimizi göstermenin çeşit yolları söz konusu. Doğum günü hediyesi göndermek, doğum günün çiçeği göndermek bunun en temel yolları arasında yer alıyor.

Kimilerimiz ise bunların dışında bir yaklaşıp sergileyerek kelimelerin gücüyle doğum günü kutlayarak sevdiği kişinin hislerine dokunmak istiyor. Fakat doğum günü mesajı atmak her zaman kolay olmayabilir. Eğer kelimeler ile arası çok iyi birisi değilseniz bu bir facia haline gelebilir ve sevdiklerinizi mutlu etmek bir yana ona hoş olmayan bir doğum günü mesajı gönderdiğiniz için gözündeki değeri düşebilir.

Doğum günü mesajı atarken bir diğer önemli etmen ise mesajı kime atmak istediğiniz oluyor. Sevgiliye atılacak bir doğum günü mesajı ile arkadaşınıza atacağınız doğum günü mesajı birbirinden farklı olması çok daha uygun bir tercih.

Sevdiğimiz insanların yaşamlarının yeni gününde en güzel doğum günü mesajını atabilmeniz için onları sizin için bu yazımızda derledik. Böylece hayatımızdaki yeri özel olan kişinin yanında olamadığınız o anı en güzel şekilde telafi edebilmek mümkün.

Sevgiliye Atılacak Doğum Günü Mesajları

Sevgilimiz kuşkusuz hayatımızdaki en özel insanlar arasında yer alıyor. Hatta en özel insan bile olabilir. Durum böyle olunca yılda yalnızca bir gün kutlanabilen bu özel günde onu yalnız bırakmak hoş olmayan bir durumun ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Daha kötüsü doğum gününde yer almamak ya da doğum gününü kutlamamak ayrılığa kadar gidebilecek bir kavganın başlangıcı neden olabilir. Bu yüzden sevgiliye atılacak doğum günü mesajı tüm bunların önüne geçip onu sevdiğinizi ve ilk fırsatta baş başa güzel bir kutlama yapmak istediğinizin en güzel kanıtı haline gelebilir. Hayatınızda böyle kötü bir durum yaşamanınız için sevgiliye atılabilecek en güzel doğum günü mesajlarını derledik.

“Gözlerimin en parıltılı ışığısın, gülümsemelerimi süsleyen kadınsın, kalbimin atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benim hayatımın en kaynağısın. Mutlu güzel yıllarımızın olması dileğiyle bir tanem.”

“Cennetten kalbime düşen cemresin sen. Mutluluğun nedeni, hayatımın gün ışığısın. Sensiz dünyam karanlıkların içinde çaresiz. İyi ki hayatımdasın ve iyi ki dünyaya gelip beni buldun. Hep birlikte mutlu eşsiz günler yaşamak dileğiyle sevgilim.”

“Sensizlik susuz yaşamak kadar imkansız. Sensizlik tedavisi olmayan ölümcül hastalıklar gibi. Yaşamıma anlam katan en değerli varlığımsın. İyi ki doğdun.”

“Geri kalan ömrümde yalnızca sen olsan yeter bana, tek bir gülüşün tüm sıkıntıları unutturmaya yeter. Yeni yaşının ilk günü kutlu olsun birtanem, iyi ki doğmuşsun, nice mutlu güzel yıllarımıza.”

“Seninle birlikte yaşamak boş bir defteri en güzel şiirler ile doldurmak gibi her görüldüğü zaman mutlu gülümsemenin nedenisin. İyi ki doğdun aşkım, seni çok seviyorum.”

”Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni herşeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun! ”

”Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için herşeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına…”

Arkadaşa Gönderilebilecek Doğum Günü Mesajları

Arkadaşlarımız, dostlarımız hayatımızdaki ikinci aile olduğu bilinen bir gerçek. Yalnızca en güzel günlerimizde değil hayatın en acı günlerinde de yanımızda yer alan arkadaşlarımızın doğum günleri biraz daha önemli oluyor. Onları hatırladığımızı, sevdiğimizi ve yeni yaşının ilk gününde, en mutlu gününde yanında yer aldığımızı göstermeyi hepimiz isteriz. Arkadaşa doğum günü mesajı göndermek için ise duygularımızı en saf ve en samimi şekilde ifade edebilmemiz haliyle ayrı bir önem kazanıyor. İşte arkadaşınıza ona ne kadar değer verdiğinizi gösterecek en samimi doğum günü mesajları;

“En acı günlerimde yanımda, desteğin ile beni düştüğüm yerden kaldıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun iyi ki arkadaşımsın iyi ki dostumsun.”

“Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle iyi ki doğdun ve iyi ki arkadaşımsın.”

“Beni tanıyan, her anımda yanımda olup beni tamamlayan bir arkadaş olduğun sana ne kadar teşekkür etsem az gelir. İyi ki doğdun ve iyi ki varsın arkadaşım. Musmutlu sağlıklı güzel yıllar seninle olsun.”

“Notalar olmadan müzik, ahenk olmadan şiir olmaz. Hayatın en değerli kavramı arkadaşlık ise sensiz olmaz. İyi ki dünyaya gelmişsin ve birbirimizin arkadaşı olmuşuz. Hayatın istediğin her şey umarım fazlasıyla bu önümüzdeki 365 günde seninle olur.”

“Arkadaşlık çiçeklere benzer bazıları solar gider bazıları ise ömür boyu canlı olarak kalır yanımızda. Sen hayatımızdaki solmayan çiçeksin, vakit geçirmeye doyamadığım insansın, umarım çiçekler kadar güzel bir yıl geçirirsin dostum. İyi ki doğdun.”

” Yeni yaşında da seninle kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmeden pes etmeyeceğiz dostum. Nice güzel yıllara, iyi ki doğdun.”

” Dostluğumuzun daha da artacağı ve iyi-kötü gelecek olan her günü beraber karşılayacağımız 365 gününü görmek için sabırsızlanıyorum. Mutlu yıllar dostum.”

Aileye Gönderilebilecek Doğum Günü Mesajları

Ailemizin hayatımız boyunca desteği ile yanımızda yer alacağını ve her ne olursa olsun kötü günlerde bizi yalnız bırakmayacağını biliriz. Anne-Baba ve kardeşlerimizin hepsini canımızdan çok sever ve ömür boyu onların yanlarında olmak isteriz. Ancak bazen doğum günlerinde yanlarında yer alamayabiliyoruz. Bazen şehir dışında bazen ise bir iş gezisinde olup onlardan uzak kalarak bu özel günü kaçırabiliyoruz. Bu yüzden aileye doğum günü mesajı göndermek en iyi alternatifler arasında yer alıyor. Fakat ailenin her üyesine aynı tarz mesajlar atılması çok mantıklı bir hareket olmayabilir. Anne-Babaya atılacak doğum günü mesajları ile kardeşe atılacak doğum günü mesajlarının farklı olmasında yarar var. Hatta kardeşe atılacak mesaj erkek ve kız kardeşe atılacak mesaj olarak ayrılıyor. Çünkü her birisi farklı karakterleri hayatımızda tarifsiz yerler ediniyorlar.

“Başımı dizlerine koyduğum zaman tüm zorlukları unutur sana sığınırım. Her anımda yanımda olduğun için beni iyi bir insan yaptığın için çok teşekkür ederim. Hakkın asla ödenmez Anneciğim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın bizimlesin. Seni çok özledim ve seni çok seviyorum iyi ki doğdun nice mutlu güzel yıllara.”

“Hayattaki tek dileğim ileride çocuklarıma senin gibi eşsiz bir baba olabilmek, her an onların yanında olan hissettirmeden destekleyen bir baba, sevgisi sonsuz olan bir baba. Mutlu yıllara babacığım.”

“Yüzündeki haylaz gülümseme seni asla yalnız bırakmasın canım kardeşim. Sen her zaman gül ve bizlere şakalar yapmaya, kızdırmaya devam et. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, nice beraber yıllara.”

“365 gün boyunca en güzel anları yaşamanı diliyorum birtanecik kız kardeşim. Sana sahip olduğum için hayattaki en şanslı kişiyim. Bir kardeş, en yakın arkadaşsın bana iyi ki varsın, iyi ki doğdun ve bizimlesin.”

“Doğduğun gün hayatımıza bir güneş gibi doğdun. Bizim için yaşamın, mutluluğun, neşenin kaynağı oldun. Yeni yaşında tüm bu güzellikler umarım ki seni daha fazla bulur ve yıl boyunca yüzündeki o benzersiz gülümseme hiç eksik olmaz. İyi ki doğdun, nice mutlu güzel birlikte yıllara hep birlikte.”

” Anneciğim, yanında olamasam da gittiğim her yerde seni düşünüyorum. Senin varlığın benim için bu dünyayı renkli kılıyor. İyi ki varsın ve nice mutlu güzel yaşlar geçirmeni diliyorum.”

” Bu dünyada doğum günü kutlayan en güçlü ve en eğlenceli insan sensin babacığım. Nüfus cüzdanın da ne yazarsa yazsın sen neşen ile her zaman aramızdaki en genç kişi olacaksın. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara.”

https://www.youtube.com/watch?v=wnjgzx60zSA
İsme özel doğum günü şarkısı oluşturmak için izleyin.

Kısa Doğum Günü Mesajları

Doğum günü kutlarken her insan romantik süslü sözler tercih etmeyebilir. Bazen kısa ve sade bir doğum günü mesajı göndererek kutlamak daha iyi bir seçim olabilir. Özellikle erkekler kendi aralarında doğum günü kutlarken bu tarz kısa içerikli doğum günü mesajlarını daha çok kullanıyorlar. Bazen zamanlar ise karşımızdaki kişiyle olan mesafeyi korumak ve samimi olmak adına kısa mesajlar göndermek bir alternatif haline geliyor. İşte doğum günü kutlamak için göndereceğiz kısa mesajlar;

“Hayatında istediğin her şeyin gerçekleşeceği güzel bir yıl diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.”

“Sevdiklerin ile birlikte geçereğin güzel bir yıl yaşarsın umarım. Neşe dolu bir yıl geçirmen dileğiyle.”

“Hayatın acılarının uğramayacağı, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Nice mutlu yıllara.”

“Hissettiğin yaşta geçireceğin neşeli ve keyifli bir 365 gün olur umarım senin için. Doğum günün kutlu olsun.”

“Umutlarını ve neşeni koruyabileceğin, hayattaki zorlukların seni yıldırmayacağı bir yıl geçirmeni diliyorum. Güzel yaşlara.”

” Yüzündeki sevginin bir an olsun bile eksilmediği, aksine her gün daha artacağı güzel bir yaş geçirmeni dilerim. İyi ki doğdun.”

” Kötü günlerin geçmişte kalacağı, güzel günlerin ise her gün yaşanacağı güzel bir yıl geçirmeni diliyorum. Önündeki 365 gün boyunca yeryüzündeki iyi olan şeylerle karşılaşmanı diliyorum. Güzel yıllar dilerim.”

En Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Sevdiklerinizin doğum günlerinde mesaj gönderirken onlara anlamlı, güzel ve dokunaklı sözler söylemek her birimizin genel olarak istediği şeylerden birisi. Günün değerine özgü sözler yazıp göndermek hem sizi mutlu edecek bir aktivite olacakken hem de mesajı alan kişiye tarafsiz bir mutlu yaşatabilir. Bu yüzden sizler listelediğimiz en anlamlı doğum günü mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve onları hatırladığınızı naif bir yolla gösterebilirsiniz.

“Umarım doğum günün ileride yaşayacağın mutlu ve güzel anların ilk günü olur. Yeni yaşında hayatındaki en her şey daha iyi gider ve yüzündeki gülümseme eksik olmaz. Doğum gününü en içten dileklerim kutluyorum.”

“Bu güzel gününde yanında olamamak beni ne kadar üzüyor olsa da kalbimle hayatının her anında yanında olduğumdan emin olabilirsin. Yeni yaşında her dileğin gerçek olsun, neşen hiç eksilmesin, iyi ki doğdun ve varlığın ile bizi mutlu ettin.”

“ Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz. Doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara.”

“ Sıcak havalarda klimalı ortama girildiği zaman yaşanan mutluluğu, yılın her günü yaşayacağın güzel bir yaş dilerim. Nice güzel, mutlu yıllara.”

“Sevgilerin ve mutlulukların en güzelini yaşayacağın, en güzel deneyimlerin hayatına yön vereceği, geçmiş yıllarından daha güzel bir yıl dilerim. Gökyüzündeki maviliklerin huzurunu hissedebileceğin yeni bir yaş olur umarım. İyi ki doğmuşsun.”

” Umuyorum ki yeni yaşında mutluluk ve sevinçler hep seninle yol alır. Sen tanıdığım en eşsiz ve en güçlü insanlardan birisin. Diliyorum ki yeni yaşında tıpkı senin gibi olsun. Nice mutlu anılara.”

” Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir. Güzel bir yıl geçirmen dileğiyle, iyi ki doğdun!”

Yorumlar kapalı.