Hametol Cilt Bakım Kremi İçeriği Kullanımı ve Fiyatı

Hametol krem son dönemlerden itibaren hem TV reklamlarında sıkça gördüğümüz, hem de sosyal medyada yaygın olarak paylaşılan bir kremdir. Bu krem eczanelere daha yeni yeni gelmeye başlamıştır. Türkiye’nin ünlü ilaç firmaları arasında yer alan Abdi İbrahim tarafından geliştirilerek piyasaya sürülmüştür. Hametol kremin yapısında hamamelis virginiana adlı bitkiden elde edilen özler kullanılmıştır. Cildi nemlendiren bu krem, cilde ipeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük verir. Fiyatı:19,50 TL’dir.


Hametol krem ile diğer kremlerin belirgin farklarından biri, Hametol kremin tamamen doğal olması, herhangi bir kimyasal içermemesidir. Hametol kremde alkol, paraben, koruyucu madde ve parfüm yoktur.


Hametol Cilt Bakım Kremi Ne İşe Yarar?

Hametol kremin esas işlevi cildi beslemek ve nemlendirmektir. Bu yüzden kış mevsiminde çok rağbet görmektedir. Zira havalar soğuk olduğu zamanlarda cildin yıpranması daha kolaydır. Bu durumda ise cildi eski sağlığına kavuşturmak için bakım yapmak gerekecektir.

İşte Hametol krem etkili bir cilt bakım ürünüdür. Cildi yeniden yapılandırır, cilt hücrelerini yeniler ve cilt dokusunu tazeler.

Lazer, ağda ve epilasyon uygulamaları nedeniyle meydana gelen kızarıklık ve tahrişi iyileştirir.

Dudak, el, dirsek, bacak, diz, ayak ve topuklarda oluşan çatlak ve kuruluk gibi sorunları giderir. Cildi onarır.

Bebeklerin ve yatağa bağlı hastaların vücutlarında ortaya çıkan pişikleri tedavi eder.

Cildi kuru olanlar Hametol krem sayesinde bu problemden kurtulabilir. Zira Hametol krem; cildin hyaluronik asit ve nem oranını dengeler, cilde nem verir.

Vücudun bazı bölgeleri diğer yerlere nispeten daha çabuk yıpranır ve kurur. Fakat çözüm basittir: Hametol krem!

Bu krem düzenli olarak kullanılırsa cilde elastikiyet kazandırır.

Cildi canlandırır, aydınlık ve diri bir görünüme sahip olmayı sağlar.

Cildin besin ihtiyacını karşılar, cilt rahatsızlıklarından büyük ölçüde korur.

Tahriş olan ve kuruyan cildi yatıştırır, rahatlatır.

Göğüs ve karın bölgesinde görülen çatlakların tedavi edilmesinde rol oynar.

Tıraş veya ağda sonrası ciltte rahatlama sağlar.

Solaryumun ardından uygulandığı takdirde cilde nem katar.

Topuklardaki çatlaklara faydalıdır.

Güneş yanıklarına şifalıdır.

Meme ucu çatlaklarını geçirir.

Ellerde çatlama şikâyetini ortadan kaldırır.

Dudak çatlaklarına iyi gelir.

Lazer epilasyon uygulandıktan sonra cilde bakım yapmak amacıyla kullanılır.

Güneşten dolayı kuruyan cildin nem seviyesini düzenler.

Yüz epilasyonu sırasında acının hafiflemesini ve cildin rahatlamasını sağlamak için tercih edilir.

Cildin nem kaybetmesini ve kırışıklıkları önler. Her gün kullanılması önerilir.
Hametol krem biberiye özü ihtiva eder. Pullanma, yıpranma, kuruma ve çatlama gibi cilt problemlerini iyi eder. Cilde pürüzsüzlük vererek sağlıklı ve güzel görünmesine yardımcı olur. Hametol krem ayrıca buğday tohumu yağı, Provitamin B5, susam yağı, E vitamini de barındırır. Bu zengin içeriğiyle cilde günlük olarak ihtiyaç duyduğu nemi kazandıran Hametol krem, güçlü bir onarıcı ve nemlendiricidir.

Hametol Krem Nasıl Kullanılır?

hametol, bütün cilt tiplerine uygundur. Ellere, yüz bölgesine, vücudun herhangi bir yerine güvenle uygulanabilir. Günde 1-2 defa (kaç kez gerekiyorsa), cilde masaj yapılarak sürülmelidir.

Hametol cilt bakım kremi etkisini daha iyi göstersin istiyorsanız kullanım süresi en az 3 ay olmalı ve bu dönemde hiç aksatmadan uygulanmaya devam edilmelidir.

Hametol Onarıcı Bakım Kremi

Bu kremin aktif maddesi cadı fındığı özü (Hamamemlis Virginiana) olup cildi nemlendirme özelliği vardır. Pürüzsüz ve yumuşak bir cilt için kullanılır. Kızarıklığa ve cilt tahrişine birebirdir. Cildi derinlemesine onarabilir. Muhtevasında yer alan provitamin B5 ile cilde esneklik verir. İhtiva ettiği avokado yağı, E vitamini, zeytinyağı, susam yağı ve benzeri doğal bileşenlerle cildi %100 oranında nemlendiren Hametol onarıcı bakım kremi, cildin nem tutmasını sağlayarak bu etkisini uzun süre devam ettirir. Güneşli, rüzgarlı ve soğuk hava şartları sebebiyle zarar gören cildi tamir eder. Ciltte bariyer oluşturur ve böylece olumsuz hava koşullarının cilde tesir etmesini engeller.


Hametol Bebek Pişik Kremi

Bebeğinizde pişik olmaması için bu kremi kullanabilirsiniz. Öte yandan mevcut pişikleri de bu krem ile yok edebilirsiniz. Zeytinyağı, çinko, Provitamin B5, hamamelis virginiana özü ve badem yağı içeren bu krem bebeklerin hassas cildini çabucak nemlendirir.

Yorumlar kapalı.