Prowork Group Yakında ”halkmarketi.com”u Açıyor…

Prowork Group Şirketinin Sahibi Abdullah Türker Yüceer’in yeni projesi halkmarketi.com yakında Belediyelerin işbirliği ile halkın cebine katkı sağlamak için geliyor. Peki Halk Marketi nedir ve amacı nedir? işte halkmarketi.com hakkında bilinmeyenler

Halk Marketi Nedir?

Dünya’da bir ilk olan Halk Marketi, Belediyeler ile birlikte kurulan en büyük E-ticaret sitesidir. Halkın ürettiği ürünleri tüm Türkiye Belediyeleri çatısı altında Yurt İçi ve Yurt Dışı pazar da satılmasını sağlar. Belediyelerin kendi halkına maddi destek sağlamak ve ekonomik olarak kalkınmasına yardımcı olacağı komisyonsuz bir E- Ticaret sitesidir. Halk Marketin de her Belediye kendi kültür yelpazesinin tanıtımı yapılacaktır.

halkmarketi.com

Halk Marketinin Amacı

Emeğin değer kazanacağı bu platformda Belediyelerimizin, halkına güvenle kazanç sağlamasını hedeflemektedir. Belediyelerin desteği ile halkın bölgesel ve ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının sağlanması, ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donanarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi amaçlamaktadır.

Kendini geliştiren bireylerin, içindeki potansiyeli ve enerjiyi açığa çıkaran öncelikle kendilerine, çocuklarına ve ailelerine, ardından da topluma daha faydalı olacaklardır. Ülkenin doğusundan batısına kadar tüm Belediyelere bağlı halkın zengin ürün yelpazesini tek bir platformda tüketici ile buluşturacaktır.

Halk Marketinde Satış Nasıl Yapılır?

Vergi levhası olmayan her bir birey satış yapabilecektir. Bağlı bulundukları Belediyeye kimlik ve ikamet bilgileri ile müracaat ederek ürünlerini satışa başlayabilirler. Ürünlerinin satışlarından komisyon bedeli kesilmeyecektir. Belirlenen ürünler satışa sunulacaktır.

Prowork Group Şirketinin Sahibi Abdullah Türker Yüceer halkmarketi.com’u Anlattı

Prowork Group Şirketinin Sahibi Abdullah Türker Yüceer halkmarketi.com için,
”Halkımıza ve Belediyelerimize kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşatmak için 2020′ de kurulduk. Türkiye’nin ilk Belediyeler ile birlikte halkı destekleyen komisyonsuz satış sunan e-ticaret şirketiyiz. Halkın dijital ekonomiye katılımını, yerli üretimi ve üreticileri destekliyoruz. Böylece ülke ekonomisinin büyümesine önemli katkı sağlıyoruz ”dedi.

halkmarketi.com

info@halkmarketi.com

0850 317 63 41