Sadece Arkadaş mısınız?


Aranızda hiç cinsellik yaşanmadı ama çok yakınsınız. Acaba sizi sadece arkadaş olarak mı görüyor? İşte platonik aşığınızın tutku istediğinin işaretleri.

Korumacı Davranıyor.

Eğer size karşı duyguları yoğunlaşıyorsa, geç vakitte eve yalnız başınıza dönmenizi engellemek gibi korumacı davranışlar takınabilir. Tabii her nazik erkek bunu düşünebilir ama her seferinde ve onu buyuk zahmete sokacak her durumda değil, Zora katlanıyorsa duygular yükseliyor demektir.

https://www.youtube.com/watch?v=5sH75PeKz6Q

Size Danışmıyor.

Size her konuda ne kadar çok danışıyorsa onun hayatındaki yeriniz o kadar önemli demektir. Ancak kadınlar hakkında da size danışıyorsa durum kötü demektir Hiçbir akıllı ve aşık erkek başka kadınlarla ilişkiye girip girmemek konusundaki fikirlerinizi öğrenmek istemez. Bundan söz etmez bile. özel bir kıskandırma oyunu varsa o ayrı tabii.

Rekabete Giriyor.

Çıktığınız, görüştüğünüz ya da sizden hoşlanan erkeklerin tamamı için hatalar buluyor ve hiç birinin size layık olmadığını düşünüyorsa kendisini vazgeçilmez kılmak istiyor olabilir. Erkekler aslında kadınlardan daha kıskançtır ama kadınların yaptığı gibi rakipleriyle dalaşmak yerine sizin fikirlerinizi etkileyerek savaşı kazanmak isterler.

Gergin Görünüyor

Ne kadar yakın arkadaş olursanız olun, sizden hoşlanan bir erkek çok rahat davranamaz Duygu yoğunluğu onu gerginleştirin Bunu yüzündeki kaslardan ve gülümsemesinden bile anlayabilirsiniz. Rahat bir karakteri olan erkek, sizin yanınızda çekingenleşiyor ve gergin oluyorsa hislerinden emin olabilir ve onu rahatlatabilirsiniz

Yorumlar kapalı.