Sevdiğiniz Erkek Kim?

Kadınlar genelde erkekleri ilişkinin başında tanıyamıyorlar. Onlara fazla anlam yükleyip sonra hayal kırıklığına uğruyorlar. Ardından da değişmelerini istiyorlar. Hayal kırıklığına uğramamak için sevgilinizin yada eşinizin hangi erkek tiplemesine  yakın olduğuna bakın.

Pasif Agresif Erkekler

İlk bakışta sakin gibi görünen bu erkelerin, gün gelip de öfke nöbetleri geçirdiğini asla tahmin etmezsiniz. Pasif agresif erkekler, içe dönük, sessiz, kendileri kural koymayan ama sizin kuralarınıza uyan, uyumlu, ne derseniz yapan ve sizi asla eşleştirmeyen, terslemeyen davranışlarıyla zaman içinde hayranlığınızı kazanabilirler. Onlar size kızsalar bile, bu kızgınlıklarını dile getirmeyip içlerinde tutarlar. Bu erkeklerin en tehlikeli yanları, size olan öfkelerini biriktirmeleridir. Onun sizinle çok mutlu olduğunu sanırsınız ama bir gün hiç olmadık bir ye ve zamanda öyle bir bomba patlatır ki, paramparça olursunuz.

Ona sık sık ilişkide yada evlilikte sorun olan her ne varsa konuşmayı teklif edin. Sorunları konuşmaktan kaçınacaktır. Aranızdaki ilişkiyi güçlendirmek için iletişimi güçlü tutun.

Megaloman Erkekler

Onun kendine olan güvenine  hayran olursunuz. İlk zamanlar onun  yanında kendinizi güvende hissetseniz de, bir süre sonra bu güven duygusunun içi boş olduğunu görürsünüz. Bu erkeler kendilerinden başka birini düşünmezler. İç dünyalarındaki mutsuzluğu örtmek adına geliştirdikleri ben herşeyim görünümlü sahte savunma mekanizmaları, ilişkinin ileryen zamanlarında, ilişkiyi ve sizi zedeler. Hiçbir zaman sizin için bir fedakarlıkta bulunmayacak, başarılarınızda sizi övmeyecek, güzelliğinizi onaylamayacak bu erkeklerle hayatı paylaşmak olanaksızdır. Çünkü paylaşmayı bilmezler.

Onu değiştirmek için zamanınızı harcayıp, ruh sağlığınızı tehlikeye atmayın. Ona yapacağınız en iyi yardım , bir terapiste yönlendirmek olacaktır. Bu erkeklerden olabildiğince uzak durmanızda fayda var.

Hiperaktif Erkekler

Dikkatleri dağınık, düşünceleri istikrarsız ve iş hayatlarında başarılı olamayan bu erkeler, bir kişiye bağlanamaz ve bir kişiye odaklanamazlar. Sürekli iş değiştirirler ve çevrelerindeki insanları yorarlar. Onu anlamanız mümkün değildir.  Çünkü onlar kendilerini çözememişlerdir.

Paylaşımcı Erkekler

Kimisi içe dönüktür, kimisi dışa dönüktür. Ama onları yanınızda sizin sorunlarınızla ilgilenirken bulabilirsiniz. Önceleri bu durumu inanamazken, sonraları onun değerini anlamaya ve onu keşfetmeye başlarsınız. Bu erkekler paylaşmayı o kadar severler ki, bazen bu sizi bunaltabilir çünkü onlar için ben değil biz vardır.

Biz olmayı sevenlerdenseniz, onu bırakmayın çünkü sizi mutlu edecektir.

Yorumlar kapalı.