Sosyalleşmek İçin Birkaç Öneri.

Sosyalleşmek

Hobiler boş vakitlerinizde ruhunuzu dolu tutan etkinlikler. Herkes bir hobi sahibi olabilir. Bir ya da birkaçıyla uğraşarak hem kendinizi geliştirip zamanınızı değerlendirebilirsiniz, hem de yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yalnızlığını gidermek, bir kız arkadaş bulmak, yeni iş bağlantıları kurmak için hobi kurslarına yazılanların sayısı hiç de az değil. İşte size birçok sosyalleşme önerisi. Siz sadece nasıl tiplerle karşılaşmak istediğinize karar verin.

YEMEK KURSLARI

Yeme-içme kursları gittikçe daha da popülerleşiyor. Bir yemek kursuna yazılabilir, şarap tadımına gidebilir, tadım gezilerine katılabilirsiniz. Mutfakta lezzeti ve yaratıcılığı ön plana çıkaran bu kurslar sayesinde damak tadınızı geliştirerek, kendi mutfağınızı yaratmaya bile başlayabilirsiniz. Ve hatta özel bir yeteneğiniz olduğunu keşfederseniz bunu bir işe dönüştürebilirsiniz bile. Böylece hem hoşça vakit geçirme hem de yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. Öğrendiğiniz yeni tariflerle ailenize ya da dostlarınıza hoş süprizler hazırlayabilirsiniz.

Entelektüeller, kültür-sanat meraklıları, gurmeler, romantikler, evlenme hazırlığı yapanlar, yalnız yaşayanlar, yalnız babalar, lezzet düşkünleri, çikolata tutkunları, İtalyan ya da Fransız hayranları. Aklınıza gelebilecek sayısız türde insan artık boş vakitlerini yemek kurslarında dolduruyor.

DÜNYA MUTFAĞI

Pratik Dünya Mutfağı kurslarında, çoğu evdeki malzemelerle yapılabilecek arrabbiata, pesto gibi cezbedici makarna sosları, ev yapımı tortellini, ravioli veya ince hamurlu pizzalar, avokadolu Meksika sosları öğreniliyor.

PASTA

Pasta ve her çeşit tatlıyı artık kendiniz yapabilirsiniz

MEZE

Belki de derdiniz yemek pişirmek değil sofra kurmak. İşte meze kursu.

TÜRK YEMEKLERİ

Türk yemekleri ve tatlıları ile şarapla eşleştirme eğitimi.

YÜRÜYÜŞ ve GEZİ

Bir trekking organizasyonuna katılarak şehir hayatının karmaşasından uzaklaşabilir, temiz havada doğal hayatı içinizde hissedebilirsiniz. Fazla kalorilerinizi yakabilir, sarf ettiğiniz eforla birlikte kendinize yeni yol arkadaşları edinebilirsiniz. Görmediğiniz, tanımadığınız ne kadar kuş, börtü böcek olduğunu fark edecek, doğanın mimarlığına hayran kalacaksınız.

Çevreci-gözlemci tipler, tarih ve botanik meraklıları, macerapest işadamaları, hiperaktif sanatçılar, üniversite öğrencileri ile onlara ayak uydurabilecek orta yaşlılar, kültür ve yardımlaşma derneği üyeleri, tarih, botanik ve kültür uzmanları.

Hırpalanmadan bitirebileceğiniz, kolay bir trekking rotası mutlaka bulabilirsiniz. Fakat unutmayın, gezi ne kadar uzarsa ve zahmetliyse sosyalleşme ve muhabbet o kadar hızlı ilerliyor.

DANS KURSU

Hem rahatlamak, hem zinde kalmak, üstelik eğlenmek istiyorsanız dans etmek tam size göre. Bırakın bedeniniz konuşsun, konuşurken de iletişim kursun.

Sosyal tipler, eğlence ve gece hayatını sevenler, özel bir müzik dalına ilgi duyanlar, tarih ve kültür düşkünleri, dış görünüşüne önem verenler, davet meraklıları, alanında uzman ve hırslı kimseler, üniversiteli gençler ve belli bir döneme takılıp kalmış yaşlılar.

Dans ritim duygunuzu geliştirerek, hareketlerinize estetik katar. Bu da kendinize olan güveninizi geliştirir. Kendini seven ve kendine güvenen insan hem sosyal hem de iş hayatında başarılı olur. Dansınızı sergilediğiniz ortamlarda kazanacağınız hayranlık ve arkadaşlıklar da cabası. Üstelik ne kadar yeteneksiz olsanız da partner sorununuz olmayacak. Bu kurslarda kadın sayısı her zaman erkekten fazla.

  • Roman Dansları Kursu
  • Afrika Dansı
  • Latin
  • Hip-hop
  • Break dance
  • Sirtaki
  • Zeybek
  • Tango
  • Oryantal dans
  • Caz dansları
  • Salsa
  • Cha cha
  • Arjantin tango
  • Küba dansı

Yorumlar kapalı.