Yaşlanma Karşıtı Gece ve Gündüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Kırışıklık Karşıtı Kremler

Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere uygulamamız gerekiyor. Aynı zamanda kırışıklık karşıtı bir kremin etkisini en üst düzeye çıkarmak istiyorsan, başka herhangi bir ürünü uygulamadan önce ürünün iyice emilmesi için yeterince zaman vermelisin. Ardından diğer ürünleri kullanabilirsin.

Bununla beraber, kullandığın kırışıklık karşıtı bakımın içeriği de ne zaman kullanman gerektiği hakkında belirleyici bir etkendir. Örneğin Glikolik Asit gibi cildin güneşe karşı hassasiyetinin artmasına neden olabilecek bir içeriğe sahip cilt bakım ürünü kullanıyorsan, bu ürünü gece uygulayıp, sabah rutininde de mutlaka en az 15 SPF içeren bir güneş koruyucu kullanmalısın.

Bodycare Anti-Aging Nemlendirici Gündüz Kremi

İçeriğinde bulunan aloe vera cildinizi yoğun olarak nemlendirerek cildinizin elastikiyetini arttırır, hücre yenileyici özelliği sayesinde kırışık oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Aloe vera , harika bir nemlendirici olmanın yanı sıra, ciltte meydana gelen tahrişleri yatıştırmayı destekler.

Hyaluronik asit kendi ağırlığının 1000 katı kadar su tutma kapasitesine sahiptir, yüksek oranda su tutma kapasitesi nedeniyle aydınlık cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur. Neme doyan ışıltılı cilt, sağlıklı görünüm ile parlar, ince kırışıklıkların görünümünün azalmasına destekler.

İçeriğinde bulunan papatya cildinize kadifemsi bir yumuşaklık verir. Kızarıklığa neden olan faktörleri gidermeye yardımcı olarak cildinizi yatıştırmaya yardımcı olur.

Zeytinyağı ile cildinizi derinlemesine nemlendirir, ipeksi bir yumuşaklık sağlamaya yardımcı olur.

Salyangoz ekstratında bulunan protein ve vitaminler cildinizi zenginleştirir ve yumuşatır. Yapısındaki naturel kolajen ve elastin bağ dokusunu destekler, daha sıkı ve genç bir cildin ana bileşenleridir. Salyangoz ekstratında bulunan naturel glikolik asit cildinizi ölü hücrelerden arındırarak ince kırışıklıkların ve mimik çizgilerinin azalmasına yardımcı olur. Naturel alantoin cildin yenilenmesini sağlar, yara izlerinin ve lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Bodycare Anti-Aging Nemlendirici Gece Kremi

İçeriğinde bulunan shea yağı A, F, E ve D vitaminleri açısından zengin bir doğal antioksidan kaynağıdır. Ciltteki kolajen üretimini arttırmaya yardımcı olur. Cildinizi derinlemesine nemlendirir, pürüzsüzleştirir, yaşlanmanın etkilerini ve kırışıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cilt lekelerinin azalmasına yardımcı olur.


Hyaluronik asit kendi ağırlığının 1000 katı kadar su tutma kapasitesine sahiptir, yüksek oranda su tutma kapasitesi nedeniyle aydınlık cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur. Neme doyan ışıltılı cilt, sağlıklı görünüm ile parlar, ince kırışıklıkların görünümünün azalmasına destekler. Zenginleştirilmiş formülü ile bir haftalık düzenli kullanımda gözle görülür değişim sağlar.