Bodycare Yüz Temizleme Jeli

Yüz temizleme jeli ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Günlük cilt temizliğinizi yapmak ve cildinizde derinlemesine bir temizlik sağlamak için kaliteli bir yüz temizleme jeli tercih etmeniz gerekir. Cildinizin hijyenini sağlarken aynı zamanda bakımını sağlayan yüz temizleme jelleri cildiniz için birçok fayda sağlar.


Cildi arındıran yüz temizleme jelleri aynı zamanda ferahlık ve rahatlık hissi sağlamaya yardımcı olur. Genellikle sabahları kullanılan temizleme jelini dilerseniz duş yaparken de kullanarak cildinizde biriken kirlerin nazikçe temizliğini sağlayabilirsiniz. Cildinizde pürüzsüz bir görünüm için yüz temizleme jelinin ardından serum, nemlendirici gibi cildinize bakım yapacak ürünleri de kullanabilirsiniz.

Genellikle jel temizleyiciler, köpük temizleyiciler ve süt temizleyiciler olmak üzere 3 farklı çeşide ayrılan temizleme jellerinin seçimini yaparken cilt tipinize uygun olanını seçmeniz daha faydalı olur.

Bodycare Yüz Temizleme Jeli

Ecocert organik sertifikalı Norveç deniz yosunu zengin antioksidan içeriği sayesinde cildi derinlemesine temizler ve toksinlerden arındırır. Hücre yenilenmesini sağlayarak anti-aging etki sağlar ve cilt sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.


Bodycare Yüz Temizleme Jeli içeriğinde bulunan zeytinyağı ile cildinizi kurutmadan temizler ve nemlendirir. Cildin yapısında bulunan kolajen ve elastin sentezini arttırarak bağ dokusunu güçlendirir ve kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Günlük sabah ve akşam kullanımına uygundur, özel formülüyle makyajınızı derinlemesine temizlerken cildinizin hassas yapısını da korumaya yardımcı olur.


Yüz Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

  • Size uygun bir yüz temizleme ürününü seçtikten sonra yapmanız gereken tek şey yeteri miktardaki temizleyici jel ile cildinizi yıkamaktır. Bu sayede sabah ve akşam cildinizin temizliğini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Cildinizdeki akne gibi sorunlardan kurtulmak için aşırı yüz temizleme jeli kullandığınızda cildiniz kurur ve tahrişe neden olabilir. Ayrıca aşırı kullanmanın ekstra bir faydası olmayacaktır.
  • Yeteri kadar cilt temizleyici kullanmamak ciltte kir, birikintiler ve makyaj kalıntılarına neden olabilir. Nohut büyüklüğünde kullanmanız yeterli olacaktır.