Göz Altı Morluk Kremleri Ve Fiyatları

En İyi En Çok Tercih Edilen En Etkili Göz Altı Morluk Giderici Kremler

Shiseido, Ibuki Eye Correcting Cream

Ibuki serisine ait bir göz kremidir. Göz altı morluklarını gideren bu ürün göz çevresinin yorgun görünmesine ve kurumasına engel olur. Göz çevresine zarar veren dış faktörlere karşı bir paratoner görevi üstlenen bu mükemmel krem, kapatıcıya gerek bırakmaz ve her zaman canlı bir görünüm vaad eder. İnce yapısından dolayı çabucak emilir ve göz çevresinin yağlı görünmesine sebep olmaz. Shiseido, Ibuki Eye Correcting Cream fiyatı 269 TL’dir.

Bodycare Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi

Bodycare Göz Çevresi Kremi, içeriğindeki yeni jenerasyon aktif maddeler ile, hassas göz çevresini sıkılaştırmaya yardımcı olur. Göz çevresindeki koyu halkalanmayı ve torbalanmayı önlemeyi hedefler. Göz çevresindeki ve kaz ayağı bölgesindeki ince çizgi ve kırışıklıkları görünümünü iyileştirmek, 24 saat göz çevresinde nemlenme sağlamak amacıyla formüle edilmiştir. Kuru ve temiz bir cilt üzerine günde iki defa uygulayın (24 saat içerisinde 3 uygulamadan fazla yapmayınız) .Hedeflenen alana tamamen emilene kadar dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. İnce bir tabaka halinde uygulanan kolayca emilebilen konsantre bir formüldür. Bodycare Anti-Aging Göz Çevresi Kremi 50 ML fiyatı 299 TL’dir

Clarins, Eye Contour Gel

Organik içeriğiyle Clarins Eye Contour Gel, göz altı torbalarıyla mücadele eder. Göz altlarındaki şişliklere ve morluklara da iyi gelen bu ürün, sertifikalı malzemelerle üretilmiştir. Göz makyajından evvel göz çevresini hazır hale getirip makyajın kalıcılığını artırır. Sülfat ve paraben gibi hiçbir kimyasal bulundurmayan ve günlük kullanıma uygun olan Clarins Eye Contour Gel 20 Ml fiyatı 306 TL’dir.

Clinique, All About Eyes Rich

Clinique markasının çıkarmış olduğu All About Eyes Rich, göz altı morluklarından kurtulmanızı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra şişlikleri de geçiren bu ürün göz çevrenizde meydana gelen estetik sorunları çözüme kavuşturacaktır. Dut ve üzüm içeriğiyle doğal bir ürün olan ve cildi asla tahriş etmeyen All About Eyes Rich fiyatı 229 TL’dir.

Shiseido, Anti Dark Circles Eye Cream

Göz altı morluklarının en büyük sebeplerinden ikisi; kan dolaşımının yavaş olması ve pigment bozukluğudur. İşte bu krem her iki probleme karşı son derece etkilidir, göz altlarında oluşan maviliklere ve morluklara çok iyi gelir. Böylece daha dinamik ve enerjik görünmeyi sağlar. Hassas ciltlere zarar vermeyen ve göz çevresi kusurlarını yok eden bu ürünü kullananlar memnun olduğunu bildirmiştir. Shiseido Anti Dark Circles göz kremi 15 ML fiyatı 470 TL’dir.

Nivea Lotus Özü ve Üzüm Çekirdeği Yağı İçeren Bakım Kremi

Bu krem göz altındaki morlukları geçirmekte çok etkilidir. Nivea markasının göz çevresinde kullanım için geliştirdiği bu krem üzüm çekirdeği yağı ve lotus özü içermektedir. Hassas ciltler için uygun olan bu krem göz altlarındaki morlukları geçirmeye yarar. Düzenli kullanıldığı takdirde morluklara karşı etkili olan bu ürün, göz

Yorumlar kapalı.