Göz Kamaştıran Saç Modelleri

Davetin en göz alıcı saçları sende olsun istiyorsan bu saç modellerine mutlaka göz at!

Yaz aylarında sık sık düğün, nişan gibi özel etkinliklere gidiyoruz. Eğer sen de bizim gibi davetlerde aynı saç stilini yapmaktan sıkıldıysan doğru yerdesin. Hem pratik hem de oldukça trend bu saç modellerini mutlaka denemeni öneriyoruz.

Göz kamaştıran davet saçı modelleri

2017 saç modellerinde örgü stili ön plana çıkıyor. Sen de farklı örgü modelleriyle davetlerin en havalı ismi olabilirsin. Saçlarını daha dolgun göstermek istiyorsan örgülerini biraz gevşetmeni öneriyoruz.

Dolgun saçları sırrı dalgalı saç modellerinden geçiyor. Sen de saçlarını dalgalandırarak hacim kazandırabilirsin. Dalgalı saçlarını yarım atkuyruğu yaparak daha genç görünebilirsin. Dalgalarının gece boyu sabit kalması için saç spreyi sıkmayı unutmamalısın.

Klasik saç modellerine modern bir dokunuş eklemek istersen örgülü topuz modelini deneyebilirsin. Balerin topuzunun etrafına örgülü saç tutamını dolayarak pratik bir saç stili yapabilirsin.

Davetlerin en ikonik saç modellerinden biri burgulu topuzlardır. Sen de uzun saçlarını topuz yapmak istiyorsan bu modeli deneyebilirsin. Topuzunun daha doğal görünmesi için saçlarının önlerinden ince tutamlar bırakmalısın.

Zarif bir topuzun yerini hiçbir şey tutamaz. Özel gecelerde etkileyici görünmek istiyorsan sade topuz modellerini denemeyi düşünebilirsin.

Sırtı açık bir kıyafet tercih ediyorsan ensede topuz modelini düşünebilirsin. Saçlarının gece boyu ışıldaması için saç bakım yağı sürmeyi unutmamalısın.

Atkuyruğu olmadan şık bir davet gecesi düşünemiyoruz. Acele çıkan davet planı için atkuyruğu ideal bir tercih olacaktır.

Saç aksesuarlarından da yararlanarak çok zarif bir saç modeline imza atabilirsin. Sadece dakikalar içinde saçlarını dalgalandır, saç aksesuarını saçının arkasına yerleştir ve diğer misafirlerin bakışlarını saçlarında topla! Dalgalarının gece boyu hacimli görünmesi için de saç spreyini unutmamalısın.

Yüksek ve sıkı bir atkuyruğu, özellikle sırt dekolteli elbiselerle tercih edebileceğin en şık saç stillerinden. Saçlarını düzleştirdikten sonra tüm saçını tepede toplayıp şık ve modern bir davet saçı elde edebilirsin.

Özel davetlerde, 70’li yılların filmlerinden ilham almak istiyorsan, burgulu topuz modelini düşünebilirsin. Vintage saç aksesuarlarıyla oldukça elegan görüneceksin.

https://www.youtube.com/watch?v=XbZS6Kaq-dk

Yorumlar kapalı.