Her Kadının Sahip Olması Gereken 10 Şey

Her sezon alışverişe çıkıp dolabınızı düzenliyorsunuz. Stilinizi kısa yoldan güncelleyecek pratik adımları uygulayarak çok daha çabuk sonuca ulaşabilirsiniz. Şimdi size her kadının sahip olması gereken hiç eskimeyen birkaç tüyo verelim.

Yüksek Topuklar

Bacaklarınızı uzun gösteren yüksek topuklu ayakkabılar harika aksesuarlardır. Sizi bir anda stil ikonuna dönüştürebildikleri gibi kendinize olan güveninizin de artmasını sağlar.

İyi Bir Saç Stilisti

İstediğiniz kadar pürüzsüz bir cilde sahip olun kötü bir saç kesimi tüm iyi özelliklerinizi silip atmaya yetebilir. Güzel bir saç kesimi  bambaşka bir insan olmanızı sağlar. Başarılı bir saç stilisti bulduğunuzda onu bırakmayın.

Ten Rengi Oje

Bazen maniküre gidecek zamanınız olmayabilir. Ancak yine de bakımlı görünmeyi tercih edersiniz. Ölü derilerinize uygulayacağınız peelingden sonra tek kat oje sürerek her türlü ortama hazır olabilirsiniz.

Kırmızı Ruj

Ten renginize yakışacak olan kırmızı tonu bulduktan sonra gerisi size kalmış. İster bir parlatıcı ile rengini daha ışıltılı yapın, ister kat kat uygulayarak mat bir görünüm elde edin.

Görkemli Kirpikler

Bir anda feminen bir görünüme kavuşmanızı sağlayan takma kirpikler yüzünüzde kayde değer bir fark oluşturacaktır. Takma kirpiklerden  hoşlanmıyorsanız aynı etkiyi veren maskara kullanabilirsiniz.

Korse İç Çamaşırı

Bu toparlayıcı modeller mükemmel hatlara sahip olmanızı sağlar. Dünyaca ünlü yıldızların her zaman zinde görünmelerinin bir sırrı da işte bu tip ürünlerde yatıyor.

Dudak Balsamı

Kendinize ne kadar özen gösterirseniz gösterin soyulan  ve çatlamış dudaklar yüzünden ilk göze çarpan özelliğiniz haline gelir. Bu yıpranmış görünümü yok etmek için dudak renginizle aynı tonlara sahip bir dudak kalemi ve bir miktar dudak balsamı kullanabilirsiniz.

Makyaj Fırçaları

Tüyleri öbek öbek dökülen makyaj fırçalarından kurtulun. Başarılı bir makyaj için cildinize bir profesyonel gibi bakmalısınız. Kaliteli fırçalar tercih edin ve cildinize hak ettiği gibi davranın.

Seyahat Boyu Bakım

Makyaj çantanızın içine rahatça sığdırabileceğiniz ve evden uzakta geçireceğiniz günlerde ihtiyacınız olan tüm kozmetik malzemelerinizi  içine sığdırabileceğiniz seyahat  boyu şişeler hayatınızı kurtarabilir.

Saç Aksesuarı

Saç bantları, süslü tokalar ve taçlar son dönemin en gözde aksesuarlarından. Artık neredeyse her markanın tasarladığı bu saç aksesuarları görünümünüze tazelik katarak en kötü ruh halinizi bile iyileştirebilir.

Yorumlar kapalı.