Zayıf Gösteren Giysi ve Aksesuar Hileleri

Zayıf Gösteren Giyim Hileleri

Doğru stil ve kombinlerle kilolarınızı gizleyebilir hatta olduğunuzdan daha zayıf görünebilirsiniz. En zayıf modellerden, yuvarlak hatlı ünlülere kadar son günlerin en çok aranılan şeyi, ince bir bel görüntüsü.

Spor salonunda saatler geçirmek, yediklerinize dikkat etmek ince bir bele sahip olmak için yapabileceklerinizden birkaçını oluşturuyor. Ancak hepsi bu değil. Ufak birkaç numarayla belinizi olduğundan daha ince gösterebilirsiniz.

Belinizi ince göstermenin en hızlı yolu, belinize kadar çıkan orta veya uzun bir etek giymek. Eteklerdeki volümlü görünüm, belinizin daha da ince görünmesine yardımcı olur.

Teninizi Bronlaştırın

Yanık ten her zaman daha sağlıklı ve zayıf bir görüntü yaratır. Eğer hala bronzlaşmadıysanız bronzlaştırıcı pudra ve kremlerle teninizi koyulaştırın.

Bacaklarınıza Yağ Sürün

vücut yağı

Bacaklarınızın ince ve seksi görünmesini istiyorsanız önüne ve arkasına vücut yağı sürün. Bacağınızın daha uzun ve ince olacaktır.

Eller

uzun tırnaklar

Parmaklarınız kısa ve tombul diye üzülmeyin, çünkü bunun da bir çaresi var. Ojenizi sürerken tırnaklarınızın kenarlarında boşluk bırakın. Artık daha ince görünüyorlar değil mi?

Koyu Renkler Tercih Edin

koyu renk

Siyah ve diğer koyu renkler hatlarınızın belli olmamasını sağlar. Eğer renkli giyinmeyi seviyorsanız aksesuarlarla dengeleyebilirsiniz.Koyu renklerin zayıflattığını unutmayın. Renk uyumu olan kıyafetler seçin. Tek bir renk giyerseniz daha ince görünürsünüz. Modası geçmeyen siyahı ve asker yeşilini kullanabilirsiniz. Koyu renkleri vücudunuzun alt kısmına giyin, böylelikle daha ince görünürsünüz.

Desenler

Giyeceğiniz kıyafette büyük şekiller olmamasına dikkat edin. Küçük şekiller her zaman sizi ince gösterir. Üstünüze büyük şekillerden ve geometrik desenlerden oluşan giysiler giymeyin. Enine çizgiler yerine, boyuna çizgileri tercih edin.

Makyaj

Makyaj yaparken elmacık kemiklerinizin altına koyu tonlarda allık sürmeyi tercih edin. Yüzünüzü daha zayıf gösterecektir. Gözlerinizin üst kapağının dışına siyah göz kalemi sürün. Alt kısmına ise göz kalemi çekmeyin, aksi halde gözleriniz daha küçük görünür. Gözlerinizin büyük görünmesi yüzünüzün de zayıf görünmesini sağlar. Ayrıca mutlaka kirpiklerinizi kıvırıp maskara sürün

Kaşları Kalınlaştırın

Eğer iri bir yüze sahipseniz, kalın kaşlar yüzünüzde daha fazla yer kaplayacağı için daha ince görünürsünüz. Kaşlarınız ince ise bu yüzünüzü daha iri gösterecektir.

Saç

İnce görünmek için en önemli adımlardan biri de saçlar. Topuzlar ya da atkuyrukları yuvarlak yüz hatlarını uzatır. Eğer kakülleriniz varsa kesinlikle yuvarlak fön çektirmeyin. Yüzünüz olduğundan daha şişman görünür. Boynunuzun kısa olmasından yakınıyorsanız, saçlarınızı arkada toplayın ve omuzlarınızın görünmesini sağlayın. Vücudunuzun üst kısmı daha uzun görünecektir. Unutmayın küçük hileler her zaman işe yarar, özellikle de saçlarda.

Etek

Etek boyu seçimi çok önemlidir. Etek boyu sizi vezir de edebilir rezil de. Yanlış yaptığınız bir seçim sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Dizde biten etekleri ya da uzun etekleri tercih etmelisiniz. Diz üstündeki etekler, dikkati kalın olan üst bacaklara çekerler. Daha ince belli görünmek istiyorsanız, kalem eteğe yatırım yapmaktan çekinmeyin.

Pantolon

Diz altında biten kapri pantolonları giyebilirsiniz. Pantolonlarda cep seçimine dikkat edin. Çünkü cepsiz pantolonlar kalçalarınızı daha büyük gösterir. Cepli pantolonlar ise kalçadaki fazlalıkları kapatmada yararlı her zaman yararlı olur.

Uzun etekler ve elbiseler

Basenlerinizin genişliğini gizlemek için maksi boy etekler tercih etmelisiniz. Kısa etek giymeyi seviyorsanız uzun çizmeler de kombin ederek hatlarınızı gizleyebilirsiniz.

Bol kıyafetler tercih edin

Genellikle bol kıyafetlerin daha kalın gösterdiği düşünülür. Oysa düzgün bir şekilde uyguladığınızda bol kıyafetleriniz, belinizi daha ince gösterebilir.

Çorap Seçimi

Bacaklarınızın kalınlığı öne çıkaran koyu renk çoraplar yerine ten rengi ve desensiz çoraplar kullanmalısınız. Özellikle baklava desenli çoraplar bacakları olduğundan daha şişman gösterir.

Yüksek belli pantolonlar tercih edin

Yüksek belli pantolonlar sadece belinizi daha ince göstermekle kalmaz, aynı zamanda bacaklarınızın da daha uzun görünmesini sağlar.

Kolye seçimi

Uzun inci kolyeler boyun gölgenizin uzun görünmesini sağlar. Şimdilerde de moda olan inci kolyeleri kullanarak hem omuzlarınızı geniş göstermiş ve hem de şık bir kombin yaratmış olursunuz.

Blazer ceket

Blazer ceketler basenlerinizin belinizin kalınlığı gizlemek isteyen kadınların bir numaralı tercihleri arasında yer almalıdır.

Gömleğinizi belinize bağlayın

Belinizi daha ince göstermenin bir başka yolu da hava serin olursa diye yanınıza aldığınız gömleği, hırkayı veya kazağı belinize bağlamak.

Kemer kullanın

Kemer kullanarak belinizi daha ince gösterebilirsiniz. Üstelik kemerlerinizi elbiselerle de kombinleyebilirsiniz. Belinizin en ince noktasına kemer takara elbisesinizin etek ve bluz şeklinde görünmesini sağlayabilir ve böylelikle iki parça giyimin ince gösteren etkisinden faydalanabilirsiniz.

Paltonuzun üzerine kemer takın

Paltonuzun veya ceketinizin altına saklanmayın. Ceketinizin üzerine kemer takarak belinizi vurgulayın.Tişört veya bluzunuzu dışarıda bırakmak yerine pantolon veya eteğinizin içine sokun.

Ayakkabı Seçimi

Boyunuz uzun da olsa yüksek topuklu ayakkabılar giyin. Bu silüetinizi daha ince gösterecektir.

Alçak topuklar sizi kilolu ve kısa boylu gösterir. Ayrıca ayakkabıda bilekten bağlı modeller her ne kadar seksi olsalar da bacak boyunuzu kısa gösterir. Bacaklarınızın ve genel görünümünüzün olduğundan daha ince görünmesi için bilekten bağlı olmayan modelleri seçin. Doğru seçimlerin ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.

Yorumlar kapalı.