Göğüsleri Büyütmek İçin Doğal Yöntemler

Göğüs Büyütmek İçin Ne Yemelisiniz

Uzak durmanız gerekenler besinler önemlidir. Toksin oranı yüksek olan, sindirimi zor olan besinler bu süreci olumsuz etkiler. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineral dengesini sağlayamamışsanız tıpkı kaslarınız, vücut şekliniz ve kilo oranındaki değişme gibi göğüs şekliniz de değişime uğrayacaktır. Göğüs kaslarının daha dik durması için ve göğüs içindeki yağ dokusunu daha sıkı tutabilmesi için yeterli miktarda enerjiye ihtiyacı vardır.

Hem sağlığınızı korumak hem de dik ve dolgun duran göğüslere sahip olmak istiyorsanız beslenme şeklinize dikkat etmeniz son derece önemlidir.

Göğüs yapısı genel itibariyle kas ve yağ dokularından oluşurlar. Kas dokusu ne kadar güçlü ise göğüsleri taşıma ve kaldırma kuvveti de o kadar fazla olacaktır. Bu nedenle günlük beslenme planınızda yeterli miktarda protein karbonhidrat mineral ve vitamin yer almalıdır.

Özellikle göğüs yapısını şekillendirmek için takviye edilebilecek gıdalar tercih edilmelidir. Proteinden zengin olan besinler bu anlamda en çok işinize yarayacak besinler olacaktır. Doğru besinleri seçtiğiniz zaman kalıcı olarak göğüs büyümesi sağlayabilirsiniz.

  • Et
  • Süt
  • Yumurta
  • Sebze ve meyveler

Sindirimi kolaylaştıran, kasları besleyen keten tohumu göğüs büyütmede etkili bir besindir. Yoğurda, salataya, yulaf ezmesine ekleyip tüketebilirsiniz.

Arpa

Göğüs büyümesini sağlayan en iyi besinlerden biridir. Aktar veya doğal ürün reyonlarından bulabileceğiniz arpayı haşlayıp salatanıza ekleyebilirsiniz.

Akdarı

Doğal göğüs büyüten yiyeceklerden biridir ve aktarlarda kolayca bulunur. Çorbasını, pilavını yapabilir veya ıspanak, pazı gibi sebze yemeklerinizin üzerine pirinç yerine ekleyebilirsiniz.

Ayçekirdeği

İçerdiği faydalı yağlarla bağışıklık sistemini korurken göğüslerin büyümesine yardımcı olur. Günde bir avuç yiyebilir veya salatanıza ilave edebilirsiniz.

Anason

Hem sakinleşmeyi hem gaz söktürmeyi hem de göğüs büyütmeyi sağlar. Tanelerini yemeklerinize ekleyebileceğiniz gibi yoğurt veya salata da ilave edebilirsiniz.

Yeşil kabak

Hem düşük kaloridir ve bu sayede form tutmayı sağlar hem de göğüsler için faydalı mineraller içerir. Zeytinyağlı yemeğini veya salatasını yapabilirsiniz.

Karnabahar

Kadınlık hormonunun daha fazla salgılanmasına yardım eder, böylece göğüsler büyür. Salatasını, çorbasını, tavuklu yemeğini yapabilirsiniz.

Barbunya

İçerdiği mineraller sayesinde hem vücudu güçlendirir hem de göğüs kaslarını besler. Gaz yapmaması için haşlama suyuna kimyon ekleyin.

Metabolizma

  • Metabolizma hızınızı dengede tutmak göğüslerinizin daha büyük kalmasına yardımcı olur.
  • Sık kilo alıp vermemek için metabolizma hızınızı dengede tutmanız gerekir.
  • Gün içinde alınabilecek kalori miktarı 2000 cal. dir. Bu şekilde bir ölçütte günlük 3 öğün beslenme ve iki ara öğün yapabilirsiniz.
  • Kullandığınız gıdaların olabildiğinde işlenmemiş olmasına dikkat edin.
  • Buharda haşlanmış sebzeler, doğal ortamda yetiştirilmiş hayvanların ürünleri öncelikle tercih edilmelidir.
  • Gün içinde en az 2-2,5 litre su tüketmeye özen gösterin.

Brokoli

Göğüs ve rahim kanserine karşı korurken göğüslerin daha diri ve dolgun olmasına yardım eder. Eğer kilo vermeye de ihtiyacınız varsa, bir haftalık brokoli detoksu yapabilirsiniz.

Pancar

Hem mutluluk hem kadınlık hormonu salgılamasını artırır. Dilerseniz haşlama suyuyla ayran, cacık yapabilir ve her gün içebilirsiniz.

Kereviz

Karaciğerin temizlenmesine ve kan dolaşımın sağlıklı hızlanmasına yardım eder. Bu da hormonları düzenler ve göğüslerin daha diri olmasına katkı sağlar.

Soğan

İçerdiği doğal antibiyotik etkisiyle hem vücuttaki ödemleri temizler hem de göğüsleri büyütür. Soğanlı omlet yapmayı deneyin, etkisini iki katına çıkarın.

Mantar

İçerdiği D vitamini etkisiyle kasların güçlenmesini sağlar ve göğüs çevresindeki bağ dokusunu kuvvetlendirir. Salatalarınıza ekleyin veya omlet yapın, faydasını göreceksiniz.

Salatalık

Düşük kalori içeriğiyle form korumaya yardım ederken vücudun içeriden temizlenmesini sağlar ve göğüs büyümesi için gerekli olan kan dolaşımını hızlandırır.

Göğüsleriniz İçin Hazır Gıdalardan Uzak Durun

  • Göğüs yapısını korumak için hazır ve paketlenmiş gıdalardan uzak durun. Genellikle paketlenmiş ya da dondurulmuş gıdalar, hazır olarak bulunan çorbalar vs.
  • Dışarıda yemek yerine daha çok ev yemeklerini tercih edin. Dışarıda hazırlanan yemeklerde yüksek oranda yağ içerme riski olduğu için bu süreci olumsuz etkiler.
  • Kullandığınız gıdalarda katkı maddesi olup olmadığını araştırın. Katkı maddeleri ne kadar doğal görünse de kimyasal içerirler. Bu da sürecinizi olumsuz etkiler.

Kefir

Yüksek besin değeriyle hem sağlıklı beslenmenize hem de doğal göğüs büyütmeye yardımcı olur. Sade kefiri, akşamüstü ara öğünlerinde bir bardak içebilirsiniz.

Yoğurt

Hem yağ yakan hem de kasları güçlendiren yoğurt, hormon dengesinin sağlanmasına ve göğüs büyümesine yardımcı oluyor.

Ayran

Hem ferahlamayı hem kolay sindirimi sağlıyor ama daha önemlisi doğal göğüs büyütmek için kasları besliyor.

Tavuk eti

İçerdiği proteinle göğüs çevresindeki kasların güçlenmesini ve bu sayede daha dik, dolgun olmasını sağlar. Ama yağsız olduğu için göğüs bölgesini tercih etmelisiniz.

Meyveler

Elma, kiraz, şeftali, üzüm, kavun, armut göğüs büyütmeye etkili yiyeceklerin başında gelir. Ara öğünde, yanında bir bardak süt veya ayranla göğüs büyütmek için tüketebilirsiniz.

Yulaf ezmesi

Hem meme sağlığı hem göğüs büyütme için faydalıdır. Özellikle emzirme dönemindeki kadınlar sütünü artırmak istiyorsa, yulaf ezmesi yemelidir.

Göğüs Sıkılaştıran Çaylar

Göğüslerinizi sıkılaştırmak ve daha dolgun göğüslere sahip olmak bazı yardımcıları da kullanabilirsiniz. Göğüs büyütmek için ne yapmalı konusunda size yardımcı olacak olan bu bitkiler hem hazırlaması kolay olduğu için hem de her zaman bulabileceğiniz malzemeler içerdiği için sıkılaştırıcı çaylar son derece uygun bir çözüm olacaktır.

  • Adaçayı
  • Biberiye
  • Çemenotu
  • Rezene çayı
  • Isırgan otu çayını demleyip içerek kadınlık hormonunun daha fazla salgılanmasına ve göğüslerinizin büyümesine yardım edebilirsiniz.

Bu bitkiler her aktarda rahatlıkla bulabileceğiniz bitkilerdir. Kaynamış suyun içinde bir parça demleyerek günde iki fincan tüketebilirsiniz. Düzenli kullanımlarda göğüslerin toparlanması ve sıkılaşması için fayda sağlarlar.

Zeytin

İçerdiği E vitaminiyle hem cildinizi güzelleştirir hem de göğüslerinizin daha diri ve dik görünmesine yardım eder.

Domates

İçerdiği C vitamini ve likopen sayesinde meme ve rahim kanserinden koruyucudur. Hücrelerin yenilenmesine yardım ederek, göğüs çevresindeki kas dokusunu besler.

Börülce

Hem süt bezlerinin sağlıkla beslenmesine hem de göğüs büyümesine yardım eder. Salatasını yapabilir veya zeytinyağlı yemeğini pişirebilirsiniz.

Zencefil

Hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de meme sağlığını korur. Kanserden korunmak için her gün bir çay kaşığı zencefil tüketebilirsiniz.

Karanfil

Hem form tutmayı hem de göğüslerin dikleşmesini sağlar. Bitki çayınıza birkaç tane ekleyerek faydasını görebilirsiniz.


Yorumlar kapalı.