Bodycare Nemlendirici Yüz Kremi

Ecocert organik sertifikalı Norveç deniz yosunu zengin antioksidan içeriği sayesinde cildi derinlemesine temizler ve toksinlerden arındırır. 

Hücre yenilenmesini sağlayarak anti-aging etki sağlar ve cilt sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. İçeriğinde bulunan zeytinyağı ile cildinizi kurutmadan temizler ve nemlendirir. 

Cildin yapısında bulunan kolajen ve elastin sentezini arttırarak bağ dokusunu güçlendirir ve kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. 

Günlük sabah ve akşam kullanımına uygundur, özel formülüyle makyajınızı derinlemesine temizlerken cildinizin hassas yapısını da korumaya yardımcı olur.

Bodycare içeriğinde bulunan aloe vera cildinizi yoğun olarak nemlendirerek cildinizin elastikiyetini arttırır. Bodycare Hücre yenileyici özelliği sayesinde kırışık oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Aloe vera, mükemmel bir nemlendirici olmasının yanı sıra, ciltte meydana gelen tahrişleri yatıştırmayı destekler. Zeytinyağı ile cildinizi derinlemesine nemlendirir, ipeksi bir yumuşaklık sağlamaya yardımcı olur.

Hyaluronik asit kendi ağırlığının 1000 katı kadar su tutma kapasitesine sahiptir. Yüksek oranda su tutma kapasitesi nedeniyle aydınlık cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur.

Neme doyan ışıltılı cilt, sağlıklı görünüm ile parlar, ince kırışıklıkların görünümünün azalmasını destekler. Bodycare zenginleştirilmiş formülü ile bir haftalık düzenli kullanımda gözle görülür değişim sağlar.

Antioksidan, peptit ve minerallar bakımından zengin yapısıyla cildi nemlendiren ve besleyen Yosun (alg özü) “okyanusun en güçlü sırrı” olarak adlandırılır.

C ve E vitaminleri ile cildi aydınlatarak parlaklık sağlarken, cildin bariyer fonksiyonunu geliştirir ve su kaybını önler. Hücre yenilenmesini sağlayarak anti-aging etki sağlar ve cilt sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Günlük kullanım için uygundur.