Saçı Hızlı Uzatan Şampuan Kullananların Yorumları Nasıldır

Sağlıklı, uzun, parlak ve mükemmel görünen saçlar. Kim istemez ki? Saçların sağlıklı ve hızlı uzaması düzenli olarak saç bakımı ve saça uygun şampuan kullanmaktan geçer. Sizler için bu şampuanları kullanan kadın ve erkeklerin yorumlarını derledik.

Hızlı saç uzatan şampuan isimleri nelerdir?

Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Hızlı Uzatan Şampuan
Clear Güçlü Uzayan Saçlar Şampuan
Revox At Kuyruğu Saç Uzatan Şampuan
Restorex Sağlıklı Uzama Etkili Şampuan
Biblos Yay Bio Soft Hızlı Saç Uzatan Tuzsuz At Kuyruğu Şampuanı

Saç uzatan şampuan kullananlar neler söylüyor?

Isı kullanımı, günlük yıpratıcı etkiler, yanlış bakım gibi sebepler saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını engelliyor ve saçları yıpratıyor. Saçları hızlıca uzatmak için öncelikle engel olan nedenlerden uzak durmamız gerekiyor.

Saçlar neden hızlı uzamaz?

Çok sıcak su ile yıkamak da saçları yıpratan, uzamasına engel olan nedenlerden birisidir.

Kimyasal ürünler saçların uzamasını engelliyor!

Düzenli ve sağlıklı beslenmemek saç sağlığını ve uzama hızını da olumsuz bir şekilde etkiliyor. Saçları hızlı uzatmak için doğal yağlardan destek almalı, bakımını aksatmamalı ve doğru ürünleri tercih etmeliyiz.


Saç Uzatan Şampuanlar Kullananların Yorumları

  1. Saçlarımı uzatmak için uğraşıyordum. Arkadaşlarım Elidor’un yeşil biotin şampuanını önerdi. Kullanmaya başladım.
  2. Elidor ve Restorex şampuanlarının saç uzatmada olukça iyi olduğunu düşünüyorum. Uzun saçlara sahiptim ta ki kestirene kadar.
  3. Saçlarımın hemen uzamasını istiyordum. Saçlarımı uzatmak için şampuan arayışına girdim. Araştırırken Resrorex adında bir şampuan dikkatimi çekti. 2 hafatdır kullanıyorum ve etkisini hemen gördüm, saçlarım uzamaya başladı. O kadar mutluyum ki size anlatamam. Herkese Restorex şampuanı tavsiye ediyorum.
  4. Kıvırcık saçlarım var ve çok yavaş uzuyor.
  5. Tavsiye üzerine Revox at kuyruğu şampuanını kullanmaya başladım. Yaklaşık 2 ay olacak ve neredeyse saçlarımın belime yaklaşmasına az kaldı. Çok çok mutluyum. Ve herkese şiddetle bu şampuanı öneriyorum.
  6. Bende saçlarımın yavaş uzamasından şikayetçiydim. Karşıma Ogx Beuty şampuanı çıkana kadar. Ogx Beuty serisinin kahverengi şampuanını ve saç kremini kullanıyorum. 1 kutu aldığınızda endişe etmeyin, uzun süre gidiyor. Bu şampuanı kullanırken, soğuk suyla yıkıyorum ve saç kurutma makinası kullanmıyorum.
  7. Isı da kullanmayın, kendi haline bırakın saçlarınızı.. Önerilerimi dikkate alırsanız gerçekten memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  8. Arkadaşlar benimde saçlarım çok yavaş uzuyordu. Daha sağlıklı ve çabuk uzaması için Bioblas’ın sarımsak özlü şampuanını kullanmaya başladım.
  9. Saçlarımın şuan ki halinden çok memnunum, uzamaya başladılar. Saçlarını uzatmak isteyen arkadaşıma da Bioblas sarımsak özlü şampuanı ve eklediğim yağları söyledim. İkimizinde sağlıklı uzayan saçları var artık.
  10. Kızlar bende saçlarımı uzatmak için Bioblas kullanıyorum. Etkisini arttırmak için içine aktardan aldığım bakım yağlarından ekledim. Saçlarım artık uzamaya başladı, gözle görülür bir fark var. Tek problemim saçlarımın uçlarında kırıklar var, hala kırıklarıma bir çare bulamadım.
  11. Bende saçlarımı uzatmak için Reatorex şampuanı kulllanmaya başladım. İnanılmaz bir şekilde etkisini gördüm. Normalde hergün saçlarımı yıkıyordum. Her gün saç yıkamanın saçları yıprattığını, gerekli vitamin ve mineralleri alamadığını öğrendim.
  12. Saçlarım aşırı dökülüyordu. Artık şampuanımı değiştirmeye karar verdim ve Farmasi’nin Vıtalızıng Sarımsaklı şampuanını kullanmaya başladım. Çok memnunum şampuanım bitince yine aynısından almayı düşünüyorum.
  13. Yıllardır saçımı uzatmak için çabaladım. Yakın zamanda Revox Biotin Collagen ile tanıştım. İyiki tanışmışım daha şişeyi bitirmeden saçlarım hızlı bir şekilde uzamaya başladı. Benim nerdeyse 15 yıldır yapamadığımı bu şampuan yaptı. Çevremdeki herkese öneriyorum. Bu şampuanla saç uzatmak garanti.
  14. Saçlarım çok azalmıştı. Saçıma elimi atsam dökülüyordu. Yaklaşık 3 aydan beri Zigavus sarımsaklı şampuanı kullanıyorum ve saç dökülmem durdu. Artık saçlarım dökülmüyor ve daha sağlıklı uzayan gür saçlara sahibim.
  15. Bende saçlarımı uzatmak için Hunca sarımsak ve defne özlü şampuanı kullanıyorum. Saçlarımda gözle görülür şekilde fark var.
  16. Çok da pahalı bir ürün değil, herkese tavsiye ederim. Ben yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum, çok çok memnunum.
  17. Bende saçlarımı uzatmak için o kadar yol denedim ki saçlarımı hiçbir türlü uzatamadım. Mane’n Tail At Kuyruğu şampuanıyla hayalime kavuştum. Çok kısa bir süre de saçlarım uzamaya başladı. Herkese tavsiye ediyorum, inanılmaz etkili bir şampuan.

Yorumlar kapalı.