Sevgililer Günü Sürprizleri

Sevgililer Günü’ne Özel Sürprizler

Kahvaltı

Sevgililer Günün’de sevgilinize kahvaltıda küçük sürprizler yapabilirsiniz. Sevgililer Günün’de sevgilinize nasıl bir kahvaltı hazırlamanız gerektiğini bilmiyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz seçeneklere göz atabilirsiniz.

Kalpli Pizza

Firmalar Sevililer Günün’de, o güne özel kalpli pizzalar üretebiliyorlar. Ancak ben sevgilime kendi ellerimle pizza hazırlamak istiyorum diyorsanız aşağıda sizler için vermiş olduğumuz, pizza tarifine bakarak evinizde pizza hazırlayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=RvOq_mdrvmo

Sevgililer Günü Kurabiyesi

Hediyelerin en tatlısı Sevgililer Günü kurabiyeleriniz hazır mı? Yoksa hala yapmadınız mı? İşte enfes sevgililer günü kurabiyesi…

Arabasına Not Yazın

Sevgiliniz eğer bir araç sahibiyse arabasının camına istediğiniz bir notu yazabilirsiniz.

Minik sürprizler yapın

Sevgililer Günün’den bir süre önce etrafa küçük ipuçları yerleştirin ve Sevgililer Günü geldiğinde son ipucu onu hediyesine götürsün ya da size getirsin.

Seksi sürprizler yapın

Çalıştığı şirkete gidip onu öğle yemeğine çıkarın ve yemekten sonra akşam onu seksi bir sürprizin beklediğini söyleyin. Böylece bütün gün sizi düşünecek.

Banyo Camına Not Bırakın

Sabah ondan önce uyanıp banyo aynasına rujla romantik bir not yazın.

Sürpriz kutu hazırlayın

Küçük kartlara ona yapacağınız şeyleri not alıp bir kutuya koyun ve Sevgililer Günü’nde ona tek tek kart çektirerek, kartta yazılanı yapın.

İlk buluştuğunuz yere gidin

Onu ilk buluştuğunuz restauranta ya da kafeye götürün. Bu anılarının canlanmasına ve ilişkinizin tazelenmesini sağlayacaktır.

Yorumlar kapalı.